2020-12-07
難得今日有野要俾個朋友,約咗佢出嚟見吓順便食個飯啦🤗。佢話想食日本野,所以我揀咗呢間。咁睇個門口,好有啲日式居酒屋既感覺。我睇過話呢度有啲好特式既食物,所以我都好有興趣去食下🥰。餐牌都好多野揀,又有刺身,壽司,卷物,定食。我頭先話呢度特式既就係佢個Pizza同啲特色既卷物。先黎食左個明太子雞翼做小食,一咬開全部都係明太子。又多又香濃既明太子,配上雞油既香,真係好好味!之後就到個特式卷物,呢個叫午夜牛郎,係個炸既卷物。我真係第一次食炸既,食落又唔油膩,牛油果同三文魚都好香口。之後就叫左兩款壽司,油金魚同左口魚都係我至愛。呢個油金魚又鮮又肥美,好重魚香。左口魚就更香油份,火灸左之後仲香口,加上有黑松露醬,成件事好match。最後呢個鰻魚Pizza,原來個pizza底係白飯再炸脆。配上來又唔覺好肥,一舊一舊不停食🤤。原來佢仲有好多酒類飲品,最衰今次唔飲得,下次一定要試吓先。
原來佢仲有好多酒類飲品,最衰今次唔飲得,下次一定要試吓先。