人在鬧市需要透透氣Chill下?天台Cafe配花園景如何? 上海街618天台嘅「蟲二」就係我今個星期放鬆自我輕鬆下嘅選擇! 🧡一汁三菜便當($150)🔸大阪燒風味黑胡椒烤雞塊配鐵板牛油炒野菜驚唔識食?唔洗怕,佢哋好貼心咁附有卡紙仔嘅食用方法教學~當日嘅副菜係味增雜菌豆腐,味道偏清,入口舒服,非常開胃! 主菜嘅黑胡椒烤雞塊就烤到表面焦香,胡椒調味好出!雞塊下嘅野菜大阪燒入口質感軟綿,清淡舒服,剛好中和調味突出嘅烤雞!拌飯用嘅係63度日本生食級慢煮雞蛋,忌廉狀嘅蛋黃加埋佢哋自家蛋醬油,一流! 享用完飲一口培茶做結尾,Perfect! 🧡肉桂朱古力蟲二西多($118)西多香脆鬆軟,蛋香味濃,滿滿嘅朱古力醬加埋雪糕西多同用,冷熱交雜,超級滿足! 🧡桂花桂花蜜梳打($58)佢哋嘅桂花蜜自煮並唔係現成,入口滿滿桂花幽香氣味,清甜而不膩,配埋梳打好爽口,正! 🧡醉可可($80)靚靚狗狗拉花,可可味香濃,滿滿醉香,暖喉而不辣,用作放鬆下一流,冬日必點!
人在鬧市需要透透氣Chill下?天台Cafe配花園景如何?

🧡一汁三菜便當($150)
🔸大阪燒風味黑胡椒烤雞塊配鐵板牛油炒野菜
驚唔識食?唔洗怕,佢哋好貼心咁附有卡紙仔嘅食用方法教學~

當日嘅副菜係味增雜菌豆腐,味道偏清,入口舒服,非常開胃!

享用完飲一口培茶做結尾,Perfect!

🧡肉桂朱古力蟲二西多($118)

🧡桂花桂花蜜梳打($58)

🧡醉可可($80)