2023-05-22 425 views
相信KFC大家都唔陌生🫣由細到大都會食過而我都唔例外, 我好中意食全餐貪佢咩都有🫣🫶🏻都唔算太貴加上鬆餅真係太太太太好味😳🐔家鄉雞排通粉餐炒蛋正常但不會太鞋, 雞排比較乾, 腸仔比較咸左dd, 蕃茄通粉正常發揮, 但比較小份量整體加埋價錢算合理🫣提提醒+$5 可轉凍檸茶/咖啡/奶茶🪙價錢$38🍜味道:3.9/5🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️服務:4.6/5環境:4/5返食:4/5價錢:4.2/5🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️👷🏻‍♀️利申:本網只代表個人感受與想法不代表全部🫡(本台暫試運當中, 全人手營運, 多多包涵)🪙今次全自費👷🏻‍♀️順帶一提落單可自行掃code或經KFC APPS🤣或櫃面下單📍肯德基家鄉雞 (KFC) (油塘)油塘鯉魚門道80號鯉魚門廣場1樓103號舖🚈(油塘A1出口行6分鐘)🧁每一個Follow & Like都係運作動力🔥🥹🥹唔好吝嗇撳個like同埋follow啦!#hkfoodie #油塘美食 #香港美食 #平價美食 #foodiehk #hongkongfoodie #hongkong #90s #couplehk #hkfoodie #假日好去處 #拍拖好去處 #香港遊記
相信KFC大家都唔陌生🫣由細到大都會食過
而我都唔例外, 我好中意食全餐
貪佢咩都有🫣🫶🏻都唔算太貴加上鬆餅真係太太太太好味😳

返食:4/5
價錢:4.2/5
🔴🟠🟡🟢🔵🟣⚪️⚫️

👷🏻‍♀️利申:本網只代表個人感受與想法不代表全部🫡
(本台暫試運當中, 全人手營運, 多多包涵)

📍肯德基家鄉雞 (KFC) (油塘)
油塘鯉魚門道80號鯉魚門廣場1樓103號舖
🚈(油塘A1出口行6分鐘)

🧁每一個Follow & Like都係運作動力🔥
🥹🥹唔好吝嗇撳個like同埋follow啦!

2023-05-22
TakeAway