埸內有一行一行架水缸養住D蝦, D蝦都幾生猛, 個缸就係台架左或右邊。一開始一台會派一個桶用黎裝半桶冰半桶水,有咩用呢? 其實係要黎凍暈D蝦先, 用鉗鉗住心水靚蝦, 根手就放入桶到HOLD一陣, 然後燒之前前鬚角。今餐飯都幾忙架, 要自己燒丫ma~

野食架種類都OK多, 海產有扇具,鮑魚,生蠔,花甲,大花甲, 魷魚等等, 肉類有雞肉串, 豬肉串,豬仔脾,雞翼. 仲有白鱔(呢樣係一開台上一人一條), 呢味魚係幾好味, 肉爽! 可以燒架仲有雞比菇, 翠肉瓜, 菠蘿,尖椒,窩夫,蒜蓉包 (有蒜泥牛油自己畢), 仲有白灼菜(自己灼), 少少熟食e.g. 醉蝦, 豬紅,腌青瓜, 魚皮,螺等...

以上講架只包括我地當日有食架夥, 仲有D玉米,多春魚,成條架魚 茄子, 冬菇,南瓜,腸仔,獅子狗等我地冇燒到既。
講返D蝦先啦, 肉係幾實既但唔算太大隻, 生蠔就一般啦, 帶子係好食既, 鮑魚都OK. 雞翼都好入味.翠玉瓜,雞比菇就正正常常.

仲有自助調味料Bar, 有蒜蔥辣椒醬油, 同一個唔知咩好似泰式架汁~ 每台仲會有孜然粉, 粗鹽,辣粉可以加落D肉到, 唔知係唔係加得唔夠多呢, 加左都冇咩味。
飲品都有十幾款, 有4-5款啤酒, 幾款茶(有解茶), 芒果汁,蘆薈汁,冬瓜茶,仲有好多款汽水,水。
雪糕都有幾款架, 一個阿菠蘿牌子, 一款唔知咩牌子. 我就食左個玄米茶味雪糕杯, 都係冇咩特別既。

總統黎講比較好味架有白鱔, 蝦,雞翼, 其他就普普通通, 但勝在好玩新鮮, 2.5小時夠晒時間食,唔算平但野食種植都多自助式夾野食(個場都大, 因為佢會安排客人由最入架位開始坐起,所以由自己張台去到拎野食架位都有一段路程),比自助餐便宜 。
服務都叫OK, 會幫你清垃圾桶仔入邊架野, 唔識剪蝦店員都會幫下手架。但位就窄左小小, 某一兩個人會好近個爐好熱甘食。