2020-01-08 825 views
今日帶屋企人黎食海鮮!海鮮勁生猛$318每位 + 20 有飲品任飲套餐包燉湯 前菜小食 (今日係牛柳粒) 刺身拼盤 雞煲 火鍋湯底6款精選海鮮拼盤再加無限追加小食,某啲海鮮。就連 生蠔、鮑魚賴尿蝦 、海蝦 、泥鰻 、生蠔、新鮮墨魚都有得任叫!松茸螺片湯 好清甜足料 大大盅夠哂飲刺身都幾新鮮 每款一舊 岩岩好 唔會太多雞煲整得幾好食wo! 好出沙茶味 幾入味同埋好惹味~重頭戲 海鮮🦞樣樣都勁新鮮, 好生猛,隻隻都幾大隻。一開頭佢黎左龍蝦、大蜆、鮑魚、海蝦先鮑魚仲係度縮下縮下, 唔係死既! 湯底冇味精,食完個口都唔會好口渴咁 ,真係幾難得。配料方面叫左即炸響鈴真係大大舊 現炸 好脆好香! 好索汁食一兩舊都好飽了 唔係出面果d勁細舊牛肉好靚 幾滑幾嫩既 牛根丸爆汁超正 好爽口蟹籽蝦滑丸都幾出色 好彈牙~最後食埋個出前一丁 飽哂! 飲品好多選擇 有apple juice, 蜜桃汁, 橙汁, 竹蓆茅根水、蜂蜜雪梨茶 細細枝 可以試足唔同味服務員態度都抵讚 好窩心! 成日幫手換碟 整海鮮 好熱心😝下次會帶親戚再黎食長腳蟹做優惠 4-5斤 $888 都好似好抵咁! 呢度係我地追加既
今日帶屋企人黎食海鮮!海鮮勁生猛
$318每位 + 20 有飲品任飲
套餐包燉湯
前菜小食 (今日係牛柳粒)
刺身拼盤
雞煲
火鍋湯底
6款精選海鮮拼盤

松茸螺片湯 好清甜足料 大大盅夠哂飲

刺身都幾新鮮 每款一舊 岩岩好 唔會太多
雞煲整得幾好食wo! 好出沙茶味 幾入味
同埋好惹味~

重頭戲 海鮮🦞樣樣都勁新鮮, 好生猛,隻隻都幾大隻。
一開頭佢黎左龍蝦、大蜆、鮑魚、海蝦先
鮑魚仲係度縮下縮下, 唔係死既!

湯底冇味精,食完個口都唔會好口渴咁 ,真係幾難得。
配料方面叫左即炸響鈴
真係大大舊 現炸 好脆好香! 好索汁
食一兩舊都好飽了 唔係出面果d勁細舊

牛肉好靚 幾滑幾嫩既

牛根丸爆汁超正 好爽口
蟹籽蝦滑丸都幾出色 好彈牙~

最後食埋個出前一丁 飽哂!

服務員態度都抵讚 好窩心! 成日幫手換碟 整海鮮
好熱心😝下次會帶親戚再黎食
長腳蟹做優惠 4-5斤 $888 都好似好抵咁!
呢度係我地追加既海鮮 有瀨尿蝦添 勁小見
我地食得唔多 不過都好滿足了