2012-05-14 11 views
係新太陽呢間都食左好幾次,次次想食海膽壽司,但係10次有7次都冇得食一今次終於食到啦!!新鮮嘅海膽唔係度度都食到,有好多餐廳D海膽唔新鮮真係好臭.. 不過千両D海膽堅係新鮮好味,入口即溶!令外,甜蝦蟹膏軍艦都好正!上次係太古城的千両食,D蟹膏少到喊,呢邊呢間就份量適中,好味!!最後我同朋友覺得最好味始中都係三文魚刺身~~~~ 好鮮甜好肥美~~~~ 同三文魚壽司D三文魚嘅 QUALITY 係兩會事..

Other Info. : 明明夜晚6點中去到,我同朋友2個人,裡面好多位,都要等成15分鐘 係唔係想凝造D多人效果? 我同朋友本身行街已經行到好支力,諗住早D去到唔使等位... 點知都要企15分鐘..
2012-05-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$154 (Dinner)