2021-06-07 26 views
之前行過聞到好香,停低望左下係賣啲乜嘢,原來係漢堡包!今日突然間諗起特登過去買,呢度一眼望落都係廚房,無座位只可以外賣!開放式廚房可以望到成個整漢堡餐製造過程,不過相對油煙味都較大🤣今次叫左佢哋排行第一嘅 雙層芝士牛肉漢堡餐 $98!漢堡包🍔個包都有熱一熱所以成個包都係熱辣辣,而且個漢堡扒仲好淋好多汁一啲都唔會覺得乾!啱啱去到嘅時候咁啱見到佢哋整緊肉碎,見到一塊肥肉較多嘅扒攪碎緊,呢個可能應該係個漢堡扒唔乾嘅原因,唔係淨係得瘦嘅肉!漢堡扒煎好兩面後唔係即刻攞起反而加上一片芝士順便可以令佢有少少熔化,完全黐實咗係個漢堡扒上面😆!雙層芝士漢堡另外再加上新鮮生菜、蕃茄同洋蔥圈仲有啲千島醬可以減少太多肉嘅油膩感!其實個包都幾大個,只係包裝後返到去會扁咗少少🤣個薯條都係新鮮即叫即炸,而且份量都唔少,完全係夠晒飽!住得近嘅好處攞到返去仲可以食到熱辣辣嘅👍🏻!

今次叫左佢哋排行第一嘅 雙層芝士牛肉漢堡餐 $98!

個薯條都係新鮮即叫即炸,而且份量都唔少,完全係夠晒飽!

住得近嘅好處攞到返去仲可以食到熱辣辣嘅👍🏻!