2023-11-28 49 views
有朋友嚟屋企想買呢嘢飲招呼朋友,呢間生果店嘅果汁啱晒,現場鮮榨,健康好味。金黃茫茫 $68見到呢個甜品杯好吸引,我忍唔住買一個即場食。呢個其實係生果脆脆杯,有好多芒果肉喺面,加入忌廉同埋一啲穀物脆脆,撈埋下面嘅果汁同埋果肉一齊食,香甜美味。新鮮水果杯 $25寫明有5-6款時令生果,但係我數過應該唔止咁少款。今次我呢杯就有青提、紅火龍果、芒果、哈蜜瓜、菠蘿、請問蜜瓜、西瓜同埋蘋果,一次過有咁多款生果食好正。一公升果汁 $48今日係蘋果雪梨汁,睇住店員係即刻鮮榨,夠晒新鮮。朋友都讚果汁唔酸又唔會好甜,清甜潤喉嘅感覺。神石榴紅菜頭蘋果汁 $38呢個係12星座果汁嘅巨蟹座,見佢用星座命名咁得意就買咗支試吓。新石榴紅菜頭蘋果汁網絡嘅顏色幾靚有啲似西瓜汁,好清甜,呢個配搭我未飲過,幾特別。楊枝甘露 $38/支芒果香甜,好多果肉,加上柚子嘅清香同埋花奶嘅香滑,呢個糖水係冇得輸。

金黃茫茫 $68

新鮮水果杯 $25