2008-05-16 2 views
今日老闆出街街, 一返到公司就拎著成盒芒果糯米滋, 話說佢去開上環個邊, 附近d 人請過佢食, 所以佢亦走一躺買一大盒返黎, 不過佢買個陣, 岩岩賣灑d 雪過既, 好在岩岩出爐有一大堆未經急凍, 佢都買返黎比我地食打開個盒, 有幾粒因為路途遠左d, 加上未急凍過既皮會太軟熟, 所以有少少穿不過無影響我既食欲. 手快快拎一粒放入口, 超軟棉棉, 口感非常好, 雖然未雪過, 但我覺得非常ok!!!!! 皮厚度識中又大粒, 咬入去中間全部係芒果肉, 而且好香香芒味, 一d 都唔酸, 加上個皮都唔會太甜, 配合得非常GOOD 呀~! 講到價錢仲要係 10元4粒, 比起我平時食開既 ( 發X ) 三十幾元一盒, 呢4粒糯米滋真係抵到爛呀!!!
今日老闆出街街, 一返到公司就拎著成盒芒果糯米滋,

不過無影響我既食欲.

$10 (Tea)