2023-05-19 48 views
屋企人好鍾意食手撕雞,最近朋友介紹,知道西灣河開咗一間手撕雞專門店 😚今日特登過去買,為晚飯加料,店舖位置又非常方便,西灣河地鐵站附近乍😎店內環境非常衞生乾淨,整個menu 放正在店舖門口。款式都多元化,價錢又非常合理👍🏾雞有辣同唔同辣可以選擇😁今次我試咗半隻西域孜然手撕雞手撕雞🥰及古法蟲草花水晶雞半隻😊🌶️西域孜然手撕雞 全人手新鮮製作👍🏾營養價值豐富小辣既新鮮孜然雞肉嫩滑,灑上芝麻,夠曬香口惹味!配飯配麵非常好味😀如果唔食太辣嘅朋友可以試埋天府藤椒雞肉🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️印度魔鬼手撕雞,食得辣既朋友絕對要try 😝🐔蟲草花水晶雞 半隻雞被錫紙包住,鋪上滿滿嘅蟲草花😊散發出清清香氣,保留雞嘅肉香👍🏾媽媽超級鐘意不太濃味嘅味道,雞味清香😝隨包裝盒贈送手套,隨時撕開食都得😋

🌶️西域孜然手撕雞
全人手新鮮製作👍🏾營養價值豐富