最近試咗西灣河🚇新開嘅「海上鮮海鮮和牛涮涮鍋」,🤩真心高質到嚇親!佢哋主打高質🌊海鮮同埋日本和牛放題🥩,火鍋配料同飲品都幾有驚喜,👍真係好值得推介!呢度係一人一鍋🍲嘅形式,我哋揀左日式🇯🇵海草美顏鍋同埋🍛咖喱湯鍋,味道都幾香濃。新鮮嘅😍海鮮拼盤擺到靚一靚✨,大頭蝦🦐彈牙爆膏、蟶子爽脆無沙、🦪生蠔肥美 creamy、大蜆鮮甜到好似啱啱喺🌊海度撈上嚟咁!任食嘅🇯🇵日本黑毛A3和牛油花均勻,輕輕一灼🥢入口即溶,牛香爆燈!🏯日本米豚肉都唔輸蝕,🐖肉質軟嫩香甜,食落又唔會太肥膩。我哋食呢個餐加$1💰就有一碟 300g A5十勝和牛(原價$298)!🤯 油脂分佈靚到癡線,入口真係有強烈嘅🤤「融化感」,呢個優惠抵到爛👏,唔加對唔住自己!自助區除咗😋普通火鍋料,居然有多款豬內臟🐖任拎!豬膶、豬肚、豬腸同埋豬肺😊洗得乾淨,淥完爽口無異味,🥰內臟控必衝!佢哋仲有多款🤩自家製養生零添加飲品,例如🌹玫瑰雪燕、茯苓薏米、玉竹百合雪梨、🍎蘋果無花果、鮮土茯苓茅根、枇杷百合茶、羅漢果🌼菊花同埋黃桃汁等,🍹清甜解膩,打邊爐飲一流呀!甜品就有🍨雪米滋任食,凍冰冰咬落去❄️ ,打完邊爐食就☺️啱曬喇。

Type of Meal
Dinner