2019-09-08 506 views
屋企人話美孚最近新開左一間新既中菜館,琴晚就落黎試一試呢間水準先講講呢到裝修,風格幾別緻,而且環境幾企理,不過坐得有少少窄,同隔離枱完全纏埋一齊,私隱度欠奉呢度主要供應唔同款式既功夫小菜,甚至有d菜式係自創,幾特別~呢碗「椰子栗子燉雞湯」,湯式十分清甜,散發著濃濃椰子香,煲左咁耐雞肉就偏鞋口,淨飲湯唔食渣就得~「脆皮松露蘑菇卷」十分有驚喜,炸得香脆又不會過分油膩,裡面松露味十足,配埋蘑菇,口感同味道都十分夾!最後,我地仲叫左「鮑魚紅燒肉」,鮑魚好新鮮,大概有4-5隻,而紅燒肉炆到好稔,一咬就入口即溶,非常正!

椰子栗子燉雞湯

脆皮松露蘑菇卷

鮑魚紅燒肉
鮑魚

2019-09-07
$100 (Dinner)
椰子栗子燉雞湯
脆皮松露蘑菇卷