2013-07-03 178 views
知道呢到開左間新餐廳,即刻想黎試下。裝修過後成個STYLE唔同晒,高級左,靚左。呢到D SET LUNCH 由$58到$123 不等,包咖啡或茶。要加$15先至有沙律同埋湯,個湯係蘑菇湯,好好味,唔係太CREAMY。之後MAIN COURSE 有香煎魚柳蘑菇意大利飯,個人應為D魚辣左D,少返D黑胡椒可能會好D。至於D意大利飯,好CREAMY好好味,硬就硬左少少,不過正綜意大利野係咁架嗎。下面呢個係車厘茄大蝦繪長通粉,雖然我只係食左好少,但係佢個蕃茄味真係好重好香好特別,D蝦又多又大隻,可惜我唔多鍾意食芝士,下次叫佢走埋芝士就真係PERFECT啦。
知道呢到開左間新餐廳,即刻想黎試下。

裝修過後成個STYLE唔同晒,高級左,靚左。

Other Info. : 間餐廳開左好似都係一個星期左右,已經好多人,要等位咁濟,大家去之前記住BOOK位呀。
2013-06-29
Type of Meal