今日去左一間好靚又好好食既韓國料理Cafe,未入到門口已經好期待,一開門就見到以韓國男團為主既Cafe,認真用心之作,入到Cafe環境好靚好寬闊 燈光都好岩各位美食家打卡影靚相!-韓式炒粉絲 $69真心想話呢碟炒粉絲一上枱,已經超級香噴噴,都已經吾想打卡就食哂佢,材料都十分足料,Cafe嚴選左日韓進口食材,包你話食得健康又好夠鑊氣-台式蒜香炒香腸 $58其實我地有小小驚嚇左一下,因為無諗過韓國料理Cafe,會有台灣炒香腸既岀現,係好創新既料理,炒香腸都好香口同幾特別,不過就小小油膩感配反杯茶就真係一流-大阪燒風味薯餅 $48呢個一上枱,隻眼已經發光,系至愛之一コロッケ(可樂餅)✨今次Cafe就用左大阪燒既醬汁配上木魚碎,確實幾特別!食過咁多コロッケ呢個口味第一次試,值得推薦-焦糖窩夫 $58平時都食吾到一份甜品,今日一個食哂一份窩夫就知道有幾好食,個窩夫上面有好多一粒粒好似叮叮粒既脆脆糖粒,十分好食,甜品獵人一定要食西班牙咖啡 $42今次點左一杯凍既西班牙咖啡,因為岀面好少地方有得飲,大家都知我係咖啡迷,一於評價一下,咖啡本身吾算好苦,微微帶酸味感,入口1秒會自帶Fruity 既味道,

韓式炒粉絲 $69

台式蒜香炒香腸 $58

大阪燒風味薯餅 $48

焦糖窩夫 $58

西班牙咖啡 $42
今次點左一杯凍既西班牙咖啡,因為岀面好少地方有得飲,大家都知我係咖啡迷,一於評價一下,咖啡本身吾算好苦,微微帶酸味感,入口1秒會自帶Fruity 既味道,另外咖啡本身吾甜,有一個雪糕球係面,可作調味又可以就咁食,一石二鳥 幾好✨

牛油果奶昔 $52
原先以為會係好甜既牛油果奶昔,點知係吾甜既,對於少飲甜野同做gym既人泥講,十分健康既一杯飲品 🌟🌟
$150 (Tea)