訂左位,6:00,8:15要交枱,OK,冇問題﹗原先諗住揸車,好彩訂位個陣問一問,佢話要$30泊車,我再上網睇地圖,哦,原來都好近輕鐵站,都係連30蚊都慳返﹗去到現場,哦,原來係以前香辣屋個位置,洪水橋站行5分鐘就到,都好方便,唔使揸車都得﹗一入到去,園林境色,唔錯,但我見到佢有D露天位同個車場差唔多係同一位置,如果D司機唔小心的話,就會好危險了﹗雖然我地都係坐露天位,但起碼叫入少少,多左D安全感﹗一坐低,我叫了1L 的Maisel 麥啤,分兩次上,阿仔叫了iced chocolate同一客農夫飽先﹗再慢慢睇menu,一睇,發覺佢個menu同尖沙咀係唔同的,我記尖沙咀有個什麼白酒露筍帶子的,這裡沒有,還有一個什麼三文魚天使麵的亦沒有……但這裡有些咖哩食物,尖沙咀又是沒有的﹗我們三個人點了農夫飽、豬手及咖哩雞麵包及飯﹗農夫飽和豬手都已經在尖沙咀吃過很多次,很有信心,這個嘛,亦沒有失威﹗農夫飽的靈魂就是那個牛肝醬,與香草芝士醬相比,牛肝還是帶了一整條街呢﹗而農夫飽本身亦很鬆軟,趁熱吃實冇衰﹗豬手,還是老樣子,皮是脆,肉是嫩的;尖沙咀的,一時時,吃過很好吃的,亦有吃過乾爭爭的﹗這個第一次吃,
訂左位,6:00,8:15要交枱,OK,冇問題﹗

棚架還未拆
真花來的
還未滿座的場境
食豬手怎能沒你呢?
iced chocolate

我們三個人點了農夫飽、豬手及咖哩雞麵包及飯﹗

完全冇失望的農夫飽
豬手,還是老樣子,皮是脆,肉是嫩的;尖沙咀的,一時時,吃過很好吃的,亦有吃過乾爭爭的﹗這個第一次吃,不錯;希望質素穩定吧﹗
希望豬手的品質會穩定啦
最後來的,相信是元朗店的特色;咖哩雞麵包及飯,實是餵飽人之作﹗咖哩很香,有點像青咖哩的味道,麵包,我猜它是南包籽包,吃下去有一種很粗糙的質感,但很鮮味,纖維很重呢﹗雞,沒什麼特別,應是雪雞吧,還沒入味呢﹗
完全係餵飽人之作
7:00鐘開始有live band表演,好奇怪,唱歌的兩位女士都帶了眼罩;我忽發奇想,我都想在這裡唱歌呀﹗有錢收,又唔使拋頭露面,好呀﹗哈哈
幾好呀,帶著眼罩來唱歌搵食﹗好呀﹗
2011-10-30
真花來的
還未滿座的場境
完全冇失望的農夫飽
希望豬手的品質會穩定啦
完全係餵飽人之作
食豬手怎能沒你呢?
iced chocolate