2020-05-02 352 views
上次無卜位所以摸門釘,今日啦啦聲卜佐先😤 以素菜為主題既輕日式小店,主要用純白色去裝潢更加切合佐主題,比人好清新樸素而又舒服既感覺🥰 餐單有定食,意大利飯,意粉同漢堡包🍔 飲品要推純素特飲💛.黑松露蘑菇漢堡包🍔 $98個大蘑菇吸引佐我簡佢😍果然無失望~勁大pat車打芝士同黑松露蛋黃醬🤤 一咬落去個菇即刻爆汁勁juicy,黑松露味勁香🙈啖啖都咬到醬勁幸福🥰再夾埋啲沙律菜一齊食好豐富!!/ 蕃薯條炸到脆卜卜之餘仲要充滿好甜既蕃薯味,勁飽肚🙆🏼‍♀️.日式咖哩吉列豬扒意大利飯 $98超大碟!!個咖哩唔算好辣幾惹味,個飯粒粒分別仲好creamy,放佐好多蘑菇蘆筍蕃茄仔黎整,超級豐富🤤 吉列豬扒係用新豬肉黎整,同普通豬肉一啲違和感都無😳 外皮炸得香脆之餘入面既肉身仲好鬆軟~.青蘋果奇異果羽衣甘藍燕麥奶 +$36跟餐有得轉飲就一定要試啦😍 一飲落有清新既羽衣甘藍味,再慢慢滲出青蘋果既酸甜味,然後有淡淡奇異果既酸,好有層次感🤤有燕麥奶既口感好滑溜而且飲落有一粒粒既燕麥,配合埋一齊唔會好酸,反而飲落好清新同健康~/ 跟餐既凍伯爵茶都好好飲,好香茶味同回甘,解膩一流🤤.總結,一間比較新派有創意既素食餐廳😍
黑松露蘑菇漢堡包🍔 $98
黑松露蘑菇漢堡包

日式咖哩吉列豬扒意大利飯 $98
日式咖哩吉列豬扒意大利飯

青蘋果奇異果羽衣甘藍燕麥奶 +$36
總結,一間比較新派有創意既素食餐廳😍 肉食主義者有時都要食得健康返啲平衡返~ 唔知係咪怕素食會唔夠飽樣樣都勁大份 而且食每樣都好驚喜 我超滿足完全唔覺得係食緊素🤤
黑松露蘑菇漢堡包
日式咖哩吉列豬扒意大利飯