新派素食菜從來都未試過有齊晒甜品同埋飲品🍹 既西餐廳原來素食都可以好精緻用料健康,素食都可以好特別!吸引唔少人過嚟排隊食餐廳白色為主調,感覺清新又舒服,環境比較乾淨嘅感覺<火龍果紅茶乳酪>紅紅既水果火龍果沙冰,下面搭配紅茶,酸酸甜甜嘅感覺都特別開胃!<西瓜雪山>滿滿嘅西瓜🍉沙冰,特別適合夏日消暑,夠晒清爽!<茄香猴頭菇蒟蒻麵>猴頭菇、雜菌、嫩菠菜全部都係我嘅最愛蕃茄汁再加入蒟蒻麵嘅配搭好夾口感好爽,雖然唔太吸汁有啲清淡,但其實呢個夠營養又飽肚,而且都係新嘗試!<泡菜牛油果impossible漢堡🍔>漢堡扒係用植物製造素肉製作初頭都以為會差好多,其實味道同真牛肉感覺差唔多麵包口感外脆內軟,Juicy好味道,加上配菜有蕃茄、椰菜絲、洋蔥等,仲有泡菜嘅酸甜辣,醬汁味道夠獨特,配上雜菜沙律都特別健康!<蜜瓜牛乳刨冰🍧>呢個甜品真係有驚喜!大大個蜜瓜,再配上滿滿嘅蜜瓜肉,裏面仲有綿綿口感嘅冰,牛乳香濃,真係不得不試下!
新派素食菜從來都未試過

有齊晒甜品同埋飲品🍹 既西餐廳
原來素食都可以好精緻
用料健康,素食都可以好特別!
吸引唔少人過嚟排隊食

餐廳白色為主調,感覺清新又舒服,環境比較乾淨嘅感覺

<火龍果紅茶乳酪>

<西瓜雪山>
滿滿嘅西瓜🍉沙冰,特別適合夏日消暑,夠晒清爽!

<茄香猴頭菇蒟蒻麵>
猴頭菇、雜菌、嫩菠菜全部都係我嘅最愛
蕃茄汁再加入蒟蒻麵嘅配搭好夾

<泡菜牛油果impossible漢堡🍔>
漢堡扒係用植物製造素肉製作
初頭都以為會差好多,其實味道同真牛肉感覺差唔多

<蜜瓜牛乳刨冰🍧>
  • 蜜瓜牛乳刨冰