🍰之前係k11 已經見九呢個波波可頌好特別,而家創意甜品店Arte by Padaria 登陸又一城!除左主打香港首創法式可頌夾心球,仲有好多款迷你蛋糕、慕絲撻、全手工曲奇,蛋糕造型好精美,絕對係視覺同味覺同步享受!選擇困難症嘅我係多款甜品中真係難以選擇🍫流心黑朱古力可頌球 精緻獨特外型嘅外型,建議加熱食!160度焗5分鐘加熱後牛角波外層滿滿牛油香,帶微微酥脆。入面係滿滿流心朱古力醬,濃郁嘅朱古力,黑朱古力甜度不高,作為甜品非常不錯。🌹【唯一的愛】法式反烤蘋果杏仁撻整個撻造型超精緻,玫瑰花超靚,適合兩個人簡單慶祝用。果凍表層和夾著爽口蘋果粒,清甜不膩。杏仁撻帶朱古力味,整體口感層次豐富。

選擇困難症嘅我係多款甜品中真係難以選擇

🍫流心黑朱古力可頌球
精緻獨特外型嘅外型,建議加熱食!160度焗5分鐘
流心黑朱古力可頌球

🌹【唯一的愛】法式反烤蘋果杏仁撻

整個撻造型超精緻,玫瑰花超靚,適合兩個人簡單慶祝用。

流心黑朱古力可頌球