2018-11-26 102 views
市面上越黎越多食海鮮既食肆,因為海鮮既菜式真係永遠都咁吸引人,不過普遍要食海鮮大家都會諗起酒樓或者火鍋店,而且價錢都唔平。而淥易搞哩間餐廳,為我地帶黎平民價海鮮,連龍蝦都有得食,重點係仲要用新方式黎煮海鮮,Shake Shake 薯條就食得多,Shake Shake海鮮你又試過未呢? 對於我來講的確新奇,淥完既海鮮,用秘製醬汁調味,開頭會驚唔夠味,但完全唔會仲好惹味。 而且餐廳好貼心仲要有圍裙同手套供應。店員仲會係你面前烹調,睇到都流口水非常足料,成袋都滿哂,好入味,今次我就揀左青檸汁,因為感覺上青檸同海鮮好夾,酸酸地辣辣地,咁岩個日冇龍蝦,唔係一定會叫,今次就叫左鮑魚、象拔蚌、基圍蝦、大蜆,以價錢唔貴黎講,質素都高喔!新鮮爽口而且我覺得一定要叫蔬菜,吸收哂d醬汁同埋海鮮味,好味~間中搞搞新意思,食都食開心d

會仲好惹味。

而且餐廳好貼心仲要有圍裙同手套供應。

間中搞搞新意思,食都食開心d