餐廳新開張無耐, 所以地方整潔, 空間都幾闊落🤗茶位$15一位, 覺得定價有點高😯但就有別於平時茶樓將茶葉直接放係茶壺入邊沖水, 餐廳創新地將茶葉用test tube裝住🧪然後自己就可以將水倒入個test tube口去沖茶😛如果覺得個茶滲到夠濃, 就可以拎起支test tube放係提供既另一個杯入面😉個茶壺就有個火係下面keep住坐熱👍一共叫左7款點心排名不分先後👇﹟蟹籽燒賣﹟有色蝦餃﹟透明波波﹟櫻花蝦蔥腸﹟甘香糯米餅﹟鴿香鳳梨﹟迷你鳳爪排骨飯整體食評🙆🏻‍♀️﹟食物方面大致上都正常發揮, 點心都用心地打扮過, 賣相得體🧚🏻‍♀️而大部分都係2件既份量, 比較特別d既有甘香糯米餅, 同鴿香鳳梨🐥面頭係糯米飯整成既餅, 底部就係台式刈包咁樣, 幾新穎既配搭😄而鳳梨蘇就勁得意咁用左雀仔同鳥籠黎做presentation🍍整到熱辣辣, 食落外層夠鬆脆, 內餡亦都食到d菠蘿既果肉, 甜度都還可接受😙另外一提d 腸粉都夠軟滑🤤
餐廳新開張無耐, 所以地方整潔, 空間都幾闊落🤗

一共叫左7款點心
排名不分先後👇