2016-09-26 2165 views
爆谷 甜雲利拿雪糕 甜行完成日街 shopping 完 之後當然要 食返個甜品收尾 聽講沙田開左呢間韓式雪糕店 就響IT shop 入面 所以黎朝聖下 由於 店員稱韓國果邊欠缺中杯既出貨 我同朋友決定一齊share 一杯大既 焦糖芝士味雪糕 唔好睇影相細細杯 其實兩個女孩子都食到好飽 首先 焦糖味爆谷相當甜 咬落相當脆口 焦糖漿平均包住粒粒既爆谷 唔會食到原味爆谷 無味既口感 不錯不錯 比較起黎 芝士味 就冇咁脆口 有幾粒放一陣就 稔左 芝士味以咸為主 爆谷上既芝士粉薄薄一層 芝士味唔夠濃 可以有進步空間最後雪糕就普普通通 勝左夠哂凍主角都係放左響爆谷身上
爆谷 甜
雲利拿雪糕 甜