2018-08-10
本身係openrice book左7點半 但同男友6點半就去到 店內唔多人 就坐低左 環境小小 但都尚算坐得舒適 有bar台設計 新店既關係 落單既妹妹可能仲新手 可能會有少少出錯 我叫左麻辣撈雲吞 另加米線 是日飲品係黑糖玫瑰水 男友要秘制麻辣撈米線 飲柑吉檸檬 仲叫左小食 麻辣煎腸粉 同川味口水雞 我睇錯左麻醬煎腸粉做麻辣煎腸粉 臨時要改單 老闆都好快手幫我改單 但隔離台就落錯單 麻醬撈雲吞變左麻醬撈雲吞加米線 不過老闆都冇收多錢等左一陣 野食都好快黎 麻辣撈雲吞另加米線 雲吞幾大隻 有6粒左右 仲有少少椰菜 份量好夠 不過米線可能煮得淋左少少 但都好食 麻辣味愈食愈辣黑糖玫瑰水應該自家煲 微甜 有玫瑰味 好岩我胃口男友既秘制麻辣撈米線仲好食 麻辣度比我個碗仲辣最尾男友辣到要同我交換食柑吉檸檬都ok 川辣口水雞撈左d青瓜絲 又係好好食最推介係麻辣煎腸粉份量多 又夠麻辣最尾兩個人食到飽飽 埋單都係百二蚊左右咋好耐冇打過食評 依間小店真係值得推介同支持
好耐冇打過食評 依間小店真係值得推介同支持