2016-12-11
一直都有光顧喜悅,以前確實可以支持,皆因大興花園佢都算是獨市,而且味道ok, 除非走多5分鐘路行去翠林花園附近,所以若要醫肚的話都會選擇這裡。明白茶餐廳是沒有所謂的service, 更加明白繁忙時間會搭枱,估唔到今日比我領略什麼是極差的服務!一日之計在於晨,偏偏給了這間所謂新喜悅破壞我愉悅的心情了!本來想安心地找個卡位坐下來食個早餐,舉手落單叫了幾次侍應,點解呀大姐可以見而不做, 叫了第二個人落單?好想知道佢係咪唔識字定唔想做?之後落完單無一分鐘想睇下電話,突然有一位短髮的女侍應走來要我調位,我唔介意人家搭枱, 但點解要迫我轉位,仲要叫我隨便搵張枱搭,但完全見唔到有位座!?而且張張枱都未執好?正常唔係你執好枱幫人安排?真的好不情願!嗰大嬸連一句唔好意思都無!仲要拿錯碟嘢,已經講左唔係我,點解可以聽到都照放?一間茶餐廳點解可以一年內轉變到咁?唔怪得成日聽到新不如舊!估唔到食了一肚氣,真的不想再幫襯!👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿價格上漲得快!服務又極差!如何有信心的再支持!?