2023-08-10
1.01的食品一向都很有品質保證,最近他們出了新品種的食品,我們都慕名而來。🥛脆炸鮮奶卷·古草芋泥二文字 個鮮奶卷真的是十分好味,外面是脆脆的,一咬落去入面熱騰騰既奶味既餡料湧晒出嚟,奶味濃郁,味道唔錯。另外,古草芋泥二文字很脆口,芋泥配合埋脆口的皮,真係食過翻尋味。🌋熔岩蛋之戀賣相非常吸引,蛋餅、火腿與芝士一層層的,加埋千島醬,咬落去於口腔之中湧出來的感覺就如熔岩一樣。🍖201薑蔥排骨飯[多飯]塊排骨仲大過手掌🫣,切開咗一件件咁。將薑同蔥與飯及伴菜與排骨撈埋一齊,味道十分豐富。排骨炸得外脆內軟,略略乾。飯底可以轉多飯,轉多飯不用另外比錢。🐥台北夜市小食併盤呢個小食併盤有台灣腸、花枝丸、及鹽酥雞。台灣腸皮脆,好juicy。花枝丸加咗蜜糖,彈牙。鹽酥雞乾咗啲啲,啲雞肉都彈牙既,但如果可以多啲肉汁會更好。🧋古早奶茶很濃味,與英式奶茶不同,別有一翻風味。🧋珍珠豆奶[加特濃芝士奶蓋]豆奶很香豆味很滑,珍珠不過不失,芝士奶蓋有咸香濃濃既芝士味,整體很好喝。
🥛脆炸鮮奶卷·古草芋泥二文字
🌋熔岩蛋之戀
🍖201薑蔥排骨飯[多飯]
🐥台北夜市小食併盤
🧋古早奶茶
很濃味,與英式奶茶不同,別有一翻風味。
🧋珍珠豆奶[加特濃芝士奶蓋]