麵包控看過來🍞🥯🥐🥖😆!新加坡過江龍網紅麵包店𝑩𝒂𝒌𝒆𝒓 𝑻𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕💖佢地既麵包餡料係由新加坡及馬來西亞直接空運過黎特別係佢地既菠蘿包!港式得黎帶有東南亞風味🤤而且價錢非常親民~唔會將價就貨 性價比極高❣️我地都買左幾款佢地既招牌人氣麵包返屋企🥯比錢果陣呀女見到個甜品櫃 好明顯佢唔會放過🤣揀左個牛奶布甸 出到去已經急不及待要即刻食好辛苦先叫到佢請我食一啖😂超重奶味超好食🫶🏻🤍𝑫24榴連菠蘿包佢地既皇牌🥇入面既𝑫24榴連肉係馬來西亞直送黎香港 而且榴連肉勁多!我地翻焗果陣已經聞到超大陣超香既榴連味🤤🧡咖央菠蘿包咖央控必買🤤!媽咪係超鐘意食咖央❤️‍🔥菠蘿包面 配斑蘭味麵包同超多既咖央 椰香味十足 勁正🫶🏻🤍爆醬朱古力包呢個食之前一定要翻焗!入面既流心朱古力餡🍫唔會太甜而且好滑 小朋友至愛💓🧡四重芝士大包用左四種唔同既芝士🧀勁濃芝士味!麵包食落好軟熟 加埋入面既芝士醬食一舊已經非常滿足!除左香港暫時7間分店佢地新加坡及東南亞地區分店接近30間國內分店亦接近20間🔥
麵包控看過來🍞🥯🥐🥖😆!
新加坡過江龍網紅麵包店𝑩𝒂𝒌𝒆𝒓 𝑻𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕💖
佢地既麵包餡料係由新加坡及馬來西亞直接空運過黎