今日來到呢度本來想食香辣屋先知道最裡面果兩間以關閉。包括(香辣屋&富臨) ﹐好奇地去瞄瞄張NOTICE得知會開TRIPLE O。大失所望﹐因為本人覺得TRIPLE O D BURGER唔值咁貴。來左梨花園。本人叫左燒汁烤雞肉飯﹐而老婆叫左泡菜海鮮烏冬。燒汁烤雞肉飯不過不失﹐只係D飯比較硬。但係老婆個泡菜海鮮烏冬就好唔掂。我地兩人望住個烏冬以為佢地比錯左個素菜烏冬﹐因為望落去淨係得黃牙白同烏冬。于是我地兩人用筷子係咁撩﹐終於比我地發現佢地所為既海鮮。五六粒蝦米仔﹐三四粒青口同埋一粒尤魚。無倫蝦米仔﹐青口或者尤魚﹐每一粒既SIZE完全可以FIT落你尾指指甲。註﹕絕無誇張﹗同佢地放係玻璃櫃供點菜既人參考既樣版直程係兩樣唔同既野。以咁既價錢食D咁既野簡直離普。去超市買$5-6一個韓國農心泡菜即食麵既質素一無一樣。