聽講呢間cafe好出名,今次放假約咗朋友去試吓,竟然12點幾都只係等咗一陣就有位,你以為好好彩? 帶位嘅係個講嘢有口音嘅阿姐,叫人探熱時已經勁冇禮貌,坐低咗之後,比menu係隨手pat低,嘩,我差啲以為去咗譚仔🤯 再睇下環境,我哋坐榻榻米,好似好有feel喎,但上面盞燈壞咗,即刻大打折扣。而且只係得門口呢幾張係榻榻米,入面啲枱櫈同擺位尤如canteen一般… Lunch set選擇唔係好多,而且全部都去到100蚊左右嘅價位。我揀咗油揚烏龍麵,唔熱已經先扣一半分,仲要冇味嘅,清水咁樣🤯鳴門卷係麵粉就當然預咗,但唔知點解佢咬落可以比街市貨色更一pat粉🤯烏冬口感好硬,好似未煮夠咁🤯喂,我比咗成舊水食碗暖水浸麵粉?!🤯仲未表揚完佢嘅「優質」服務,我哋一行四人一人一個餐,一開頭上餐飲係四杯,點知個個食緊嘅時候都仲有一份餐未嚟,追問之後發現竟然漏咗單!究竟係點做到?! 今次嘅體驗真心由入門口到出門口都好唔滿意,咁嘅價錢,大把更出色嘅選擇,奉勸大家千祈唔好嘥時間排隊🤯

油揚烏龍麵

2021-11-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$110 (Lunch)