2021-12-15 162 views
🌍極上帝王水產 (旺角)今日出旺角行街 順便去兆萬中心食放題 我哋黎左一間職員服務態度好好既日式餐廳 食物種類都幾多下 仲有手機落單好方便▫️刺身拼盤:我地叫左十幾種刺身 拼盤擺放得好靚 大部分刺身都好新鮮 尤其是八爪魚同甜蝦好好食 仲有泰式生蝦估唔到都咁好食 配搭埋泰式酸辣醬真係無得頂 值得再叫多次▫️炸物天婦羅:首先吉列炸蠔 用吉列粉炸過 外皮香脆 食落香口鬆脆 另外蝦天婦羅 蟹柳天婦羅用既粉漿唔會太厚 食落香脆可口 跟住香芋炸彈 榴槤炸彈都好好食 餡料足夠 最後BB露筍味道一般 ▫️和牛壽喜鍋:原鍋上檯,gas 爐煮熟材料,材料亦十分豐富,薄切和牛片,食落牛肉肉質唔算滑 但係湯底好飲甜品:雖然杯裝甜品就麻麻地 但雪糕值得一讚 種類好多 好啱心水 食完一條又一條 💵消費:209一位✨環境:7.1/10 🙋🏻‍♀️推介:7/10📍旺角西洋菜街1號兆萬中心9樓
🌍極上帝王水產 (旺角)

▫️刺身拼盤:

▫️炸物天婦羅: