2018-07-11
放咗工約咗朋友喺觀塘大滿喜食放題,貪佢係地鐵附近,行6分鐘就到,仲有早時段時間優惠,由五點半開始食到7點半都係$188,價錢吸引得黎又唔算貴!食完仲可以唔使咁趕返屋企,仲可以慢慢行下消化一下d美食!一開始我地當然係點人人都喜愛既刺身,嘩!上菜既速度快靚正,伴碟既冰塊散出黎既煙霧好鬼有仙境feel!呢度最值得一讚既就係佢嘅上菜速度真係好快,一眨眼就上晒所我哋所點嘅食物!擺到成枱都係,感覺上好豐富好多食物好有満足感😋😋😋再講下呢度既食物啦,炸物脆卜卜,刺身够新鮮,有新鮮帶子、厚切三文魚、甜蝦、希靈魚、螺肉.....牛粒大大粒,靖魚好好味,款式都算多,味道不過不失,迎合香港人口味,如果侍應既態度好返小小就好了!我最鍾意呢度既焦糖燉蛋,好香好好味,唔太甜,食多幾個都仲得!我一共食左10個先收手!比較搞笑既係係呢度居然食到馬拉盞炒通菜,味道拍得住出面食既泰國菜!係我第二喜愛食物!最後當然係食埋雪糕先走啦!