呢間位於蘭桂芳嘅日式餐廳,和風式設計,天花掛上好多燈籠🏮做裝飾,座位亦非常舒適,而佢哋weekend 仲有ʷᵉᵉᵏᵉⁿᵈ ᵇʳᵘⁿᶜʰ放題提供,可以慢活三小時呢!主菜每人可以揀一款🤗蒜蓉黑松露焗龍蝦 +$100餐廳將龍蝦拆開放上龍蝦殼面上,賣相吸引,啖啖肉,肉質爽口彈牙!A4宮崎和牛西冷陶板燒 宮崎和牛有獨特嘅味道同質感,佢嘅脂肪紋理細緻,肉質細嫩,口感柔軟多汁😋而無限量供應有卷物、沙律、前菜、刺身、爐端燒、炸物等….餐廳會每款食物先嚟一轉,之後自己鍾意食嘅可以再encore😎我再encore咗好多款前菜🤭炙燒A4宮崎和牛好軟腍,天使香辣三文魚他他入口香辣、脆、鲜,口感層次相當豐富🤤磯煮鮑魚好彈牙,北海道蟹肉沙律味道鮮甜…另外飲品我哋叫咗兩杯мσ¢ктαιℓˢᵀᴿᴬᵂᴮᴱᴿᴿᵞ ˢᵁᴿᴾᴿᴵˢᴱ,ᴮᴱᴿᴿᵞ ᴮᴱᴿᴵ味道酸酸甜甜,幾開胃最後仲有精緻嘅甜品,超級滿足🥰

主菜每人可以揀一款🤗
蒜蓉黑松露焗龍蝦 +$100

A4宮崎和牛西冷陶板燒

而無限量供應有卷物、沙律、前菜、刺身、爐端燒、炸物等….

另外飲品我哋叫咗兩杯мσ¢ктαιℓ
味道酸酸甜甜,幾開胃

最後仲有精緻嘅甜品,超級滿足🥰