2015-08-10
本人食野都算比較重量, 但太難食既野食都係唔會食的, 今次離左荃灣第二間日式放題試下, 好彩有訂位, 但係都要等大約10分鐘先有得入去, 因為4個人食, 可以有2張抬用, 勉強夠位啦,果2個人離食就會迫小小...野食可以話係我食過咁多放題中最多選擇的, 雖然宦會漏單, 但不算過份剌身, 要睇你唔好彩, 好彩的話還算新鮮, 唔好彩的話...HAHA 不過呢度剌身既款式好多, 帶子, 鮑魚, 油甘魚, 希靈魚都有, 雖然唔大件, 不過叩弘幾次咪得囉^^熟食方面都好多野食, 質素仲唔差TIM, 建議每樣點一件, 好味既再點, 個人推介芝士焗蠔, 炒牛粒, 少烏冬炸物 - 天婦羅全部都好好味, 炸得岩岩好, 但係吉列豬排就鞋身D啤酒, 清酒都係任飲, 呢樣真係邊幾間有服務其實間間放題都差唔多, 呢間算係OK, 唔錯, 可以推介
今次離左荃灣第二間日式放題試下,
個人推介芝士焗蠔, 炒牛粒, 少烏冬
啤酒, 清酒都係任飲, 呢樣真係邊幾間有