2021-07-31
今日去咗同朋友暢食暢飲!好開心,餐廳安排咗落地玻璃窗隔離既位置比我,好relax 👍🏼👍🏼先叫咗兩杯特飲,第一杯係Fresh Mango Lime Soda ,我最鍾意係第二杯Elder Flower Soda Coffee !呢杯Elder Flower Soda Coffee,有小小似cold brew + soda,但係佢枝Soda個味幾特別,撞落去冇掩蓋到咖啡嘅香味之餘,帶小小香甜😆我哋叫咗兩個前菜,第一個係紅菜頭沙律,份量好足夠👍🏼 有少少cheese,都幾好味第二味好特別,係「雞心豆蓉、辣羊肉、配青檸忌廉」,感覺好似中東菜😂 我同朋友太肚餓,基本上見到呢個appetizer我哋都好開心,因為佢都有好多羊肉😂 配埋豆蓉,真係開始食緊地中海菜咁!最後有一個main course,蕃茄意大利蛋麵,呢個都好香濃😋最後唔少得呢個「媽媽蘋果批」🤣 暖暖嘅蘋果批,配上雲呢拿雪糕,口感好刺激,總括來講,呢度嘅嘢食都好有質素,而且份量都唔少,一定會再嚟!