2022-02-14
小店走簡約路線,用上純白嘅設計,加上綠色植物同音樂點綴,感覺好chill~ 如果唔係有人等位,真係可以喺度坐一個下晝😌.😋Avocado Smash牛油果醬多士,用料一啲都唔吝嗇,牛油果醬好足料,啖啖都食到濃濃嘅牛油果香!多士用咗酸種麵包,都幾厚切,烘得香脆。另外可以加錢配炒蛋/水煮蛋,怕唔夠飽嘅朋友可以試吓。.😋Beef Burger中間塊肉用咗紐西蘭草飼牛,配料有番茄、生菜、芥茉醬等等。我自己冇試食burger, 但見朋友第一啖咬落去,有啲肉汁流出嚟,相信都唔係乾憎憎嘅扒。但個人認為,成份burger 最搶眼都係佢上面拮住嗰條酸黃瓜😂.😋Apple Crumble Cheesecake平時食Apple Crumble 多數都係焗熱食,不過呢度係連埋cheesecake 凍食,又係另一種感覺!最欣賞個餅底,好香好鬆化,唔會太厚。.價錢方面其實都偏貴,但耐唔耐一次,山長水遠去到離島,對自己好啲都不為過~
😋Avocado Smash
😋Beef Burger