首先值得一提,哩度嘅服務態度超好,食得好舒服。十年無去過兆萬,果度嘅食物出名伏,見Openrice 個廣告寫得幾正,我地一行三人就去睇下,去到人極小,環境都幾舒適,醬料選擇好多,我試左個四川麻辣醬,好甜。。(希望點鍋有睇嘅話,下次唔好整咁甜,個醬就好正嘞),加50蚊點左個清酒卜卜蜆,有少少沙,但味道唔錯,食落好新鮮。送嘅海鮮拼盤,十分一般,六隻蝦有兩隻痴壳的,魚片唔錯,個蚌就差啲。牛脊片好食,配料選擇唔多,最推薦韮菜餃,最唔推薦星魚片。其中叫左炸魚皮,黑豕肉片,值得一試。如果以女仔食量,同食物選擇,質量,二百七蚊性價比唔算高。但如果一大班有男有女聚會傾計,就好推薦。會再同一班朋友去!
2019-10-14
$269 (Dinner)