首先,一見到門面,見到一邊係水吧同coffee area,一邊係枱店內枱既數目亦非常多,仲可以比客人見到咖啡師專業地調制飲料,可惜我今次比餐廳其他特飲吸引冇去試到咖啡。我哋係平日下午午餐時間去食lunch,當日都係全場爆滿,估計係平民消費得到額外感受!Lunch menu未來素食漢堡,芝士大啡菇,牛油果配脆薯格$92素食的確是現時一個飲食新趨勢,最令人接受素食 莫過於素食漢堡,因為與普通食物味道相同,但這裏的漢堡不只厚身,而且肉質嫩滑,juicy,好有肉味,好好食!而漢堡嘅設計並唔係一整個漢堡,而是分開兩部份,一部份是生菜蕃茄大啡菇,蕃茄亦有燒過,一咬爆汁一部份是芝士漢堡加上牛油果切粒,牛油果亦好鮮甜,食個漢堡都健康過人!脆薯格亦相當脆口,估計是即叫即炸,因為沾上番茄醬亦沒有變淋。Lunch set 可以加餐湯$10或者榛子朱古力蛋糕加$25飲品亦有多種選擇,冷熱飲品、茶類或咖啡熱甘露蜜桃茶因為係茶包嘅關係,侍應會細心幫忙加熱水!的確冇估錯,用平民嘅價錢真係食到好嘢,真係抵佢咁多人嚟食!

次比餐廳其他特飲吸引冇去試到咖啡。

Lunch menu

未來素食漢堡,芝士大啡菇,牛油果配脆薯格$92

,好有肉味,好好食!

飲品亦有多種選擇,冷熱飲品、茶類或咖啡

熱甘露蜜桃茶

因為係茶包嘅關係,侍應會細心幫忙加熱水!

的確冇估錯,用平民嘅價錢真係食到好嘢,真係抵佢咁多人嚟食!
2019-04-17
$100 (Lunch)