支持社企銀杏館 CarinaBLevel 42020-08-04515 views Follow 喺西九龍中心呢個舖位其實之前都轉手過好多次,不過大概一年之前就開咗呢間屬於銀杏館嘅越南菜,個名都改得幾貼切,叫越老仔,因為佢係社企,對於香港人嚟講始終會有啲情意結,所以今日都想幫襯吓。喺疫情期間,外賣自取照價有七折,如果七折咗之後價錢就合理好多。諗咗一陣,最後都係決定要個簡簡單單嘅香茅雞扒湯河,七折後承惠$35。湯同河粉係分開上,所以仍然能夠保持食物質素,雞扒份量都多,不過我就略嫌肉質唔夠滑同埋比較乾身,好似都放咗一段時間咁。而湯底就好夠熱,所以加落河粉之後一齊食溫度啱啱好。香茅雞扒湯河$35食物就普普通通啦,不過都係果句,話晒都係社企,仲好支持銀髮族再就業,所以都好值得支持嘅!The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share支持社企銀杏館 越老仔 https://s.openrice.com/QrKT0Niuv00Report Post Ratings3Taste3Decor4Service4Hygiene4ValueWaiting Time10 Minutes (TakeAway)Spending Per Head$35