今日帶內地同胞既親戚朋友嚟旺角食嘢,見到香港而家咁亂😭梗係帶佢嚟食餐好野,開心下嫁啦,上網搵到呢間餐廳好高評價,於是即刻帶佢嚟食❤️雖然依間餐廳嘅外牆俾人打爛晒,好心痛😭嗚嗚 如果唔係一定好靚嫁😭但都無阻我哋繼續入嚟食嘢😙反正食野最緊要囉😙而且入面裝修真係好靚嫁,好有中國特色,好似番左鄉下咁,好有親切感😙 我食下午茶,叫左一個美容養顏花膠雕雞湯估唔到食面都有美容既效果,好神奇啊🥰個面辣辣地,好開胃!而且仲有隻糖心蛋,好香蛋味!仲有花膠雞配住個湯飲,雖然個隻雞冇咩味,不過清清地岩晒我,雞好滑,係滑雞離😙一路食雞,可以一路配住個湯離飲,個湯好濃,岩晒我d咁重口味既人😛總結離講,依間餐廳野食又好,裝修又靚,好有中國古代感覺,期待餐廳大門裝修完😙 我決定以後日日三餐帶埋內地親戚離幫襯🇨🇳🙋🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

我食下午茶,叫左一個美容養顏花膠雕雞湯