2011-03-08 161 views
今次又係漫無去路下就鐘左入呢間試下..印象好似好耐之前試過..唔多記得..是但啦..我叫左 椰香海鮮炒飯43$..5分鐘唔夠就黎..放上台一睇..份量小..料又小...賣相巳顯得唔吸引..唔方好食..果然試左啖..就知中伏..椰香以10分為特出..佢只值4分.係兩日前食..料方面由於太小..好難諗起..若略係..蝦好細粒2粒..尤魚鬚幾cm長一條..有一塊都只係手指尾size..蟹柳兩舊度..青口唔記得有無..好似無..有都只係得一舊..而味道不在話下..何其貶味..不值一提...我只能當一餐醫肚飯就快快吃完算..連3式冰都過我一棟...味差過普通越式餐廳唔在講...連個3隻式既料竟然變左球狀物體..而且咬下去唔知咬乜咁..貪心無益多過品嘗心態....no下次la..怕怕 友人試左 泰式炒金邊炒..我試左啖..又係麻麻..係好過我碟小小...帶點酸..但隔離後幾間越式求其一碟都好過佢講真..環境同衛生分別因空間狹窄同洗手間好似旺角公園個公廁一樣而扣一分..無得抵賴..
..no下次la..怕怕