位於深水埗汝州街的「傑星冰廳」,係一間港式茶餐廳。店內環境燈光明亮,感覺乾淨衛生餐牌上嘅選擇都幾多元化,晚市時段除咗晚市套餐,另外仲有粉麵餐、印尼撈麵餐、焗飯系列、歐陸扒餐等等全日供應粉麵餐可以選擇配一款餸或兩款餸~我就揀咗韭菜豬肉餃&煎雙蛋,蕃茄湯底米粉黑椒牛仔骨晚市套餐跟配白飯,奉送熱飲,價錢60幾蚊起,都幾抵食✨黑椒牛仔骨份量都幾充足,肉質鬆軟,牛味濃郁,加咗唔少三色椒及洋蔥一齊爆炒,增添香氣!明星撈丁印尼撈麵(大)口感軟硬適中,帶點蒜香,滋味又飽肚!配上彈牙嘅墨魚春卷及咖喱魚蛋,正呀奶茶涼粉冰港式奶茶配涼粉,口感豐富,冰凍可口雜果利賓納利賓納酸酸甜甜,配上雜果,更加好飲呢

全日供應粉麵餐

黑椒牛仔骨

明星撈丁

奶茶涼粉冰

港式奶茶配涼粉,口感豐富,冰凍可口

雜果利賓納

利賓納酸酸甜甜,配上雜果,更加好飲呢
$100 (Dinner)