2023-06-15 71 views
尋日突然之間好想食日本嘢,就約咗朋友去試下鬧市中嘅隱藏日式和風食堂,地址唔難搵,旺角站一岀行5分鐘左右,見到門口好似日式溫泉旅館咁嘅趟門就係了!因為之前整親腳,入到去店員好親切咁提醒多加小心同安排咗卡位,坐得舒服啲,然後同好多店一樣都係全部用qr code點餐。我哋2個女仔就點咗三文魚同蝦刺身,黎到嘅色澤都好新鮮鮮甜,仲有點咗天婦羅 、烏冬、幾款特色卷同壽司,都不過不失,但天婦羅如果可以再熱少少會仲好味。我個人印象比較會想再食一次嘅係牛油果軟殼蟹卷 可能牛油果同軟殼蟹我本身都喜歡食!我覺得2款口感好match,下次可以有機會再食!嘢飲方面揀咗梅酒梳打而朋友要咗菠蘿梳打 菠蘿梳打有啲甜 而梅酒梳打梅酒味建議可以濃少少 唔係好飲到梅酒嘅淳香味 整體環境食物質素都還不錯 下次會建議同朋友一齊試吓其他🙈

2023-06-14
Type of Meal