2020-01-03 4576 views
呢間日悅極上放題,家姐好耐之前已經話想食😆可惜今次撞正佢坐月😅佢無口福啦!所以今次同老公撐枱腳🤭上網見到佢有海膽軍艦,所以我決心要黎試吓!地點都方便係尖東!黎到餐廳有意外驚喜,餐廳非常之大,包括有自助區,用餐的座位同兒童遊樂區🤩竟然放題都有,好抵讚!枱同枱之間一d都唔迫!而家自助區包括有沙律bar,荼加啡,清酒,冷盤小食,熱食小食,生果,甜品等等!重點!重點!重點!重要野要講三次😍佢有提供貴價雪糕Häagen-Dazs同movenpick 之餘!仲可以任食呀!所以要回本真係一d都唔難!餐廳環境寛敞好似去左外國咁!完全感受唔到香港的地價!特別推介一家大細黎食野👍🏼