2019-11-28
行咗去東大街,見到原來有小店賣鮮榨果汁,係筲箕灣呢一區比較少見,見老闆啱啱開舖 ,就飲番杯潤一潤,唔貴又大杯,仲好多選擇!阿張點餐👦🏻$20 紅火龍果雪梨汁🔥🍐評分(10分滿分):9⃣食評💬:行到去鋪頭面前真係花多眼亂,有好多生果賣之餘,上面仲貼滿左好多果汁嘅配搭!問一問老細有邊一款比較潤喉,佢話金桔蘋果雪梨汁(🍊🍎🍐)同紅火龍果雪梨汁(🔥🍐)都潤,後者仲有排毒功能添🤣所以我揀咗後者~榨到出嚟成杯紫紅色咁好靚😍一杯大概有350ml,水果新鮮,唔會有太多水果渣,仲食到火龍果籽,非常解渴!等於食咗兩款生果咁,健康健康👍🏻同埋相信唔會有太多街鋪有紅肉火龍果汁呢個選擇🤔所以都算係比較特別,性價比幾高! 👉🏼隔離仲有幾間正野,低調高手、印尼沙爹屋、I love戟,下次先試!生果佬東大街76號地舖(筲箕灣)👉🏼筲箕灣港鐵站B1出口搭𨋢出𨋢轉左
阿張點餐👦🏻
$20 紅火龍果雪梨汁🔥🍐
評分(10分滿分):9⃣
紅火龍果雪梨汁
生果佬
東大街76號地舖(筲箕灣)
👉🏼筲箕灣港鐵站B1出口搭𨋢出𨋢轉左