2022-07-24 445 views
呢間小食店由以前晌又一新城就開始食開,人氣小店,連dee gor都食過既爆辣冷麵。最出名一定係爆多蟹籽冷麵,勁大方咁鋪到成個面都係蟹籽,想睇到啲麵都難呀😂😂見到成層都係橙色真係心心眼!除左蟹籽,呢間仲出名辣!見到有人叫大辣既話,職員都好細心溫馨提示一下真係好辣。.爆多蟹籽冷麵 HKD40所有野食都可以自選辣度,我好弱雞咁叫左蚊仔辣😝覺得岩岩好,唔係死辣係香辣,仲有濃濃既蒜香!好耐無食過,仲係咁好味呀,蟹籽依然爆多,真係務求令你每一啖麵都充滿住蟹籽!麵既份量都好多,一個人食真係夠曬飽。.有賽磅蟹杯麵 HKD38呢個好得意,平時食撈撈冷麵都係食開包裝,今次可以試下杯裝。佢有好多配料一層一層咁,最底層就係冷麵。第一次食冷麵有賽磅蟹,除左賽磅蟹之外都仲有其他配料,好豐富。.爆辣炒飯 HKD58先講份量,係打滿左成個外賣盒,勁多,好抵食。炒飯有腸仔同蟹柳,炒飯粒粒分明,好似呀媽炒飯,正。.爆炒烏冬 HKD48又係勁多料既炒烏冬,唔會炒得乾身。.透明袋裝撈麵 HKD18 (4包)絕對係兒時回憶呀,包裝方便又多配料揀。.爆辣雞軟骨 HKD38呢個送啤酒一流,超入味又唔會好硬。.蟹籽沙律 HKD48超

爆多蟹籽冷麵 HKD40

有賽磅蟹杯麵 HKD38

爆辣炒飯 HKD58

爆炒烏冬 HKD48
又係勁多料既炒烏冬,唔會炒得乾身。

透明袋裝撈麵 HKD18 (4包)
絕對係兒時回憶呀,包裝方便又多配料揀。

爆辣雞軟骨 HKD38
呢個送啤酒一流,超入味又唔會好硬。

蟹籽沙律 HKD48
超多青瓜絲仲有帶子裙邊,好清新又解辣。重點係唔會太多沙律醬,剛剛好。
招牌蟹籽沙律
2022-07-24