2020-02-22 757 views
識我嘅都知我好鬼鍾意飲茶食點心🤤 無意中俾我知道左利寶閣有個超抵優惠🙀 148蚊任點任食兩小時點心中菜放題,啲點心同中菜仲係即叫即製👍 另外每位均附送原隻鮑魚酥及一客花膠灌湯餃,好正呀!·我同朋輩叫到成枱都係,真係夠哂滿足💕 蝦餃燒賣一定唔少得,腸粉叉燒包鳳爪排骨牛肉球樣樣齊,另外仲有多款較為特別而言少見既點心及中菜,好似懷舊大包、鵪鶉蛋燒賣、流心榴槤炸藥、暗然銷魂飯、懷舊芝麻卷等等,款式真係多到唔會一次食得哂,所以我已經決定好再嚟食過,實行一定要食哂咁多款😆🤤·當中個人非常咖哩魷魚,咖哩味道香濃,魷魚十分入味,而且口感非常軟腍,所以引唔住喺咁多款揀之下再encore左籠😋😋·特別一提,酒樓十分貼心,可以喺點心紙上面俾你揀要幾多粒/幾多件,咁就唔會浪費啦👍👍唔好做大嘥鬼啦~

2020-01-18
Type of Meal