夜晚收工來到紅磡, 想食拉麵, 必嘉街係紅磡“搵食”的熱點, 離遠見堵拉麵店門外有人排隊, 原來係主打日本福岡拉麵店, 一於今晚係度醫賭肚!排了大約10分鐘,好快就有位, 打開Menu, 大約有8款拉麵供選擇, 可以另外追加配料和小食。我和朋友分別點了柚子辛口拉麵和豚骨MIX拉麵,加配溏心蛋和黑豚叉燒, 小食就點了男爵薯餅。拉麵好快送上,柚子辛口拉麵豚骨湯底,濃厚,麵條卦上湯底, 配上淡淡清新柚子味和辣醬, 十分惹味!豚骨MIX拉麵, 原味豚骨湯底, 配香燒腩肉叉燒,非常爽香!男爵薯餅,是另一亮點, 黃薯和紫薯各一塊內軟外脆,甜度適中, 薯味濃郁,值得推介!整體店面乾淨,拉麵款式繁多,小下次一定會再幫襯!

整體店面乾淨,拉麵款式繁多,小下次一定會再幫襯!
柚子辛口拉麵
豚骨MIX拉麵
豚肉叉燒
男爵薯餅
2018-11-05
$100 (Dinner)
柚子辛口拉麵
豚骨MIX拉麵