邊個話朝早起身一定要去coffee shop 飲咖啡先得🙈我就慣咗去手搖飲品店買嘢飲~特別係✨手作功夫茶✨嘅拿鐵真係好適合作為一日嘅開始,完美提神,仲有多款口味,每日都有新鮮感😍😍😍今朝好想飲抹茶,所以點咗一杯💚宇治抹茶拿鐵🤍,價錢係$33~🍵抹茶粉來至日本宇治,味道微微苦澀茶味濃厚,並唔係好假個隻抹茶味,好欣賞🥹拿鐵就一如既往般順滑,奶味香濃🥛所以抹茶加拿鐵依個組合十分完美,兩者配合得適度好處!😍😍除咗抹茶拿鐵外,仲有紅茶、鐵觀音、朱古力、伯爵等等,款式咁多,真係可以每日都飲到唔同味道嘅拿鐵,仲洗乜去coffee shop呀😆😆😆

Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)