2018-12-17 164 views
尖沙嘴間shake shake海鮮開嘅時候已經想去試試,但因為價錢唔平又唔就腳所以遲遲都未去。點知!比我發現太子都有間shake shake海鮮,價錢仲相當親民,咁梗係即刻去試下啦。餐廳有提供手套同圍裙,相當貼心。一坐低就嗌咗杯荔枝特飲,$38細細杯,賣相唔錯,但係係濃縮果汁沖出嚟的,唔算難飲,味道偏甜。(5/10分)之後就揀海鮮同醬汁,我就揀咗青檸醬。廚房烚熟海鮮之後放係膠袋入面,店員拎出嚟shake就食得啦!海鮮新鮮好食,我仲嗌咗金針菇同埋娃娃菜,青檸醬味道酸酸辣辣,不論同蔬菜定海鮮都非常之夾,蜆蚌同鮑魚都十分鮮甜彈牙,正!(8.5/10分)除咗shake shake海鮮,我仲嗌咗麻辣小龍蝦,食落麻辣味唔夠,冇咩龍蝦鮮味,呢個就唔太啱我口味,個人覺得麻麻,可以唔使嗌。(5/10分)冇嗌飯麵,淨食海鮮食飽有點空虛,但都還算ok,多人去嘅話建議嗌個主食,咁多海鮮埋單300幾,抵食!

餐廳有提供手套同圍裙,相當貼心。

2018-10-09