2011-10-13 13 views
落兩的一個中午,走着整條韓國街上,毫不蜆睇的門口,倒便是給自已的菜式紙貼得滿滿街是...走入舖內,三,四張枱已是差不多擁有了全店一半地方我咃兩個人分別叫了韓式串年糕/燒雞肉串/冷撈韓式粉絲/韓國魚片串及炸物韓式串年糕幾煙un,汁就比較濃,個人覺得淡少少會好啲燒雞肉串..係我全枱覺得最好味汁甜甜地,亦好有雞肉味,莫非唔係雪櫃雞?冷撈韓式粉絲都不錯,但都係個句,汁太濃而四式炸物,朋友就話好味,全部清哂「魷魚so,粉絲紫菜卷,蕃薯同餃子」朋友更話蕃薯好甜魚片串就冇乜特別,味道也接受整體嚟講,我個人覺得每樣都好濃味,但又不至於咸,不過如果有杯水係枱,我唸會好啲可能韓國小食,總是濃本多情啦!價錢係抵,但並不是我杯茶埋單冇加一$71.
走入舖內,三,四張枱已是差不多擁有了全店一半地方
韓式串年糕幾煙un,汁就比較濃,個人覺得淡少少會好啲

冷撈韓式粉絲都不錯,但都係個句,汁太濃
魚片串就冇乜特別,味道也接受
可能韓國小食,總是濃本多情啦!
價錢係抵,但並不是我杯茶
埋單冇加一$71.