今日過嚟觀塘呢邊幫個正在學化妝嘅朋友做Model,俾佢練姊妹妝,既然黎開呢邊,順便喺呢度食埋lunch先😆~朋友話上次嚟過呢間moo moo食,食過佢啲burger覺得幾唔錯,今日又想食多次,所以順便帶我試吓wor🙈。話說大家都唔想食得太熱氣,所以跟餐要咗一份薯條🍟同一個沙律🥗Share。經典之堡🍔 $60第一次來既我梗係要食Signature Burger 啦!漢堡包有微微煎過,表面脆脆地,食落香軟☺️。安格斯牛肉煎得好juicy,一路咬,啲肉汁一路喺入面流出黎,牛肉嘅肉質唔會話好硬身,質感係偏軟嘅,除咗有煎過嘅洋蔥,仲配埋店家秘製既moo moo 醬汁,所以食落好香,口感好豐富!最後我將食完嘅burger啲肉汁都到埋落啲薯條度食🤣🙈。熱帶之堡🍔 $67朋友今次就揀咗呢個有煙肉同菠蘿既burger。其實佢嘅基本餡料同我果個係一樣嘅🤣,只係多咗一塊煎過嘅煙肉+菠蘿,不過的確係煎得幾香嘅,加咗塊菠蘿令到成個burger嘅顏色都好靚,顏值加分😝,而且夾埋個burger度食,係超級juicy😋,口感大爆發,啖啖都刺激味蕾好滿足🤩!+$28 肉汁芝士薯條配汽水薯條🍟炸得好香脆!混埋可以拉得出絲嘅

經典之堡🍔 $60
經典之堡

熱帶之堡🍔 $67
熱帶之堡

+$28 肉汁芝士薯條配汽水
芝士肉醬薯條

薯條🍟炸得好香脆!混埋可以拉得出絲嘅芝士🧀🤤,同埋新鮮滾熱辣兼有少少茄醬味🍅嘅肉醬,真係超好味!新鮮即叫即製就是無敵😎!

+$14 細沙律🥗配汽水
沙律

沙律汁有啲太酸,好彩有啲豆同埋粟米中和一下,沙律菜都好新鮮,完全都冇爛既,算係幾抵加~!

+12 由汽水轉蜜桃冰茶
蜜桃冰茶

呢個就有少少失望啦,以為加成$12要個蜜桃冰茶會有啲驚喜,飲落似都係糖水開出嚟,飲落得個甜字...早知都係飲返汽水算數🙈。如果餐廳加番啲蜜桃粒落去我會飲得開心啲😆。
蜜桃冰茶
$91 (Lunch)
經典之堡
熱帶之堡