2017-10-22
一家人諗唔到食乜。。醒起鳳德邨間稻香有火鍋任食。。所以就帶埋阿爸阿媽去食!每位138加埋一都係百五蚊一個人左右。仲係任食同任飲2個半鐘喎!仲唔抵?雖然係寫宵夜火鍋,但八點半就開始有得食啦!因為我地平時屋企食飯都係咁上下時間架!上到去。人唔算多起碼唔洗等即刻有枱俾我地一行6個人剛好坐正自助區隔離好方便!調味料都好多選擇架!然後轉個彎就會有果汁機(檸檬汁,蘋果汁,提子汁等。。),仲有夏枯草,洛神花茶同豆漿任斟又有糖水~紅豆沙可以俾大家滋潤下!仲有任飲汔水,種類都算多喎!仲要係可樂唔係百事。。。又有蕃石榴汁飲啱晒我媽咪!湯底都有6款俾你揀,一啲都唔Hea架!我地就揀咗肉骨茶牛雜鍋。任食嘅種類都唔少!可以加錢$38任食安格斯肥牛,但我地冇加錢因為覺得任食柯打紙上嘅牛都有两種揀所以決定唔加!個鍋一上枱都幾香藥材味。再撈下啲料睇下好多金錢肚!又有牛膀同牛肺食。好足料。正!整體用料以呢個價錢食任食火鍋係超值嘅。。本人推介呢個!
調味料都好多選擇架!
整體用料以呢個價錢食任食火鍋係超值嘅。。本人推介呢個!